Skip to main content

Srdečne Ťa pozývam pridať sa na spoločný healing ayurvédou a jogou na prekrásnej Srí Lanke. Liečenie cez ayurvédu, jogu, oddych, liečivé prostredie, dokonalo zostavenú ajurvédsku stravu a 5 – 7 procedúr denne. Ak máš chuť cítiť slobodu v tele, v mysli a na duši, pridaj sa. Srí Lanka a jej energia je sama o sebe krásnym liečením. Efekt oddychu, masáží, procedúr, liečenia živou prírodou a zdravým jedlom je už po pár dňoch badateľný.

Ayurvédska liečba

Na Srí Lanke budeme zažívať vedené liečenie pod dohľadom ayurvédského doktora. Každý deň si dopraješ cca 5-7 ajurvédskych procedúr, konzutáciu s doktorom a jeden deň vedenej celkovej očisty organizmu. Trikrát denne si užívame ajurvédsku strava, kde mnohokrát na tanieri uvidíš superfoody z bioshopov v ich pôvodnej forme. Strava je tri dosha ayurvedska strava, zostavená tak, aby vyrovnávala všetky tri doshe (konštitúcie Vatta, Pitta, Kappa) v našom tele a balansovala ich. K tomu nám na každom obede vysvetlia, čo zdravé ideme konzumovať a prečo je to pre náš organizmus dobré.

Ayurvéda je veľmi účinná na astmu, obezitu, vysoký krvný tlak, migrény, problémy s chrbticou, ochrnutie, kožné, imunitné, pohybové, psychické a dýchacie problémy, ale aj problémy spôsobené stresom a psychickým napätím. Ayurvédskym vyšetrením sa zisťuje zdravotný stav z jazyka, očí a tepu.

Ani vám neviem opísať ten pocit po dvoch týždňoch poctivého jedenia a prijímania procedúr. Moje telo bolo ako čistá vibrácia. Krásne sa do neho dýchalo, bolo uvoľnené, živé ako nikdy pred tým. Bolo uvoľnené vo svaloch, šľachách, tkanivách, fasciách, ktorých napätie nám mnohokrát zťažuje život cez mentálny, fyzický a emočný stav. Sila tela a mysle bola úžasná. Prečistovali sa emócie, prečisťovali sa postoje. Byť v jednej rutine 14 dní, kde je o Teba postarané cez jogu, masáže, zábaly, výborné jedlo a ďalšie procedúry je pre zdravotný stav veľká obnova. Milý, starostlivý a úctivý prístup masérov a pracovníkov je lahodný pre dušu a na tele sa to odzrkadľuje hneď.

Lenka ŽabkováZakladateľka Yoga House

Joga s Lenkou Žabkovou

Budem vám k dispozícii s hodinami jogy ráno a večer. Ráno si zvykneme dávať silovejšu jogu, aby sme posilnili a večer zase pokojnú uvoľňujúcu jogu, aby sa nám krásne zaspávalo. Joga podporí liečenie, strečing rozprúdi energiu v energických dráhach (nádis) a orgánoch, dych nás ukotví.

Ubytovanie

SETHMARA AYURBEACH RESORT, Kottagoda, Dikwella

Ozdravenie doplní hlboký relax v rozsiahlej záhrade Sethara Ayurbeach rezortu priamo pri oceáne. Indický oceán Ťa bude uspávať aj zobúdzať. Bude našou melódiou pri rannej hodine jogy a podmazom pri každej Tvojej masáži. A ja sa na to neviem dočkať. Sethmara ma vrúcne privítala, moje energetické telo sa v nej rozprestrelo a z hlboka som sa nadýchla. Vlny oceánu a ich zvuky mi spravili dobre a odchádzala som rozhodnutá, že toto je to správne miesto pre nás. Verím, že to pocítiš aj ty.

Sethmara Ayurbeach rezort je na južnej strane Srí Lanky, ktorá je známa dych vyrážajúcimi plážami. Budú naším priestorom každý druhý deň na prechádzkach za západom slnka. Rezort sa nachádza 15 minút tuk-tukom od pláže cez lokálne mestečko Dickwella, kde nájdeme moje obľubené pláže Hiriketya, Dickwella Beach a Blue Island. Z rezortu si zajednáme tuk-tuk alebo autom smerom na pláž, kde sa budeme liečiť zlatistými západmi slnka. Alebo si so západom budeme užívať jogu v rezorte. Bude sa to diať intuitívne, podľa nálady, vašej vôle a počasia. Každý z vás si program môže tvoriť podľa svojho pocitu.

Rezort vlasní Mirka Bartošová známa aj svojou Hormonálnou jogou pre ženy a s poskytovním ayurvedy má dlhodobé skúsenosti.

Ubytovanie je v double room, cena za jeden deň 185 € zahŕňa: 3x strava, procedúry a ubytovanie v dvojlôžkovej izbe.

35 € ubytovanie
45 € strava a pitný režim
105 € ayurveda

Single room je za príplatok 30 € za deň, čiže 420 € na celý pobyt. Preferujeme double room. Preto už teraz volaj kamoške, kamošovi, mamke, partnerovi a dohodnite sa na február.

Každá priestranná izba má vlastnú terasu. Izby na prízemí ponúkajú výhľad do záhrady, izby na prvom poschodí majú výhľad aj na oceán. Vieš, ktoré pôjdu ako prvé, tak neváhaj a ozvi sa.

Výlety

Počas pobytu pôjdeme na výlety ako Big Budha Temple, Mulgirigala Rock Temple, ak budeš chcieť tak Safari a krásne pláže v okolí (Hirikeytia Beach, Dickwella Beach, Blue island), White Tea factory, Ella (celodenný trip ak bude záujem), Galle Forth.

2 590
  • ubytovanie na 14 dní
  • odborná diagnostika
  • ajurvédske procedúry, cca 5 – 7 krát denne
  • joga 1-2 krát denne
  • strava 3-krát denne
  • 185 € na deň double room je cena rezortu podľa aktuálneho cenníka

Pobyt si môžeš kľudne predĺžiť na tri týždne, ak máš záujem o hlbšie liečenie.

Cena nezahŕňa

  • letenky, víza, cestovné poistenie a transport
3 010
  • ubytovanie na 14 dní
  • odborná diagnostika
  • ajurvédske procedúry, cca 5 – 7 krát denne
  • joga 1-2 krát denne
  • strava 3-krát denne
  • 215 € na deň single room je cena rezortu podľa aktuálneho cenníka

Pobyt si môžeš kľudne predĺžiť na tri týždne, ak máš záujem o hlbšie liečenie.

Cena nezahŕňa

  • letenky, víza, cestovné poistenie a transport

Letenky

Môžeš prísť alebo zostať pár dni, týžňov alebo kľudne aj mesiacov pred a po reatreate. Podľa toho ako to cítiš a tiež napríklad v prípade, že nájdeš lacnejšiu letenku. Všetkých prihlásených postupne prepojíme, aby ste mohli cestovať spolu. Pokojne sa ozvi, vo všetkom rada poradím.

Najvýhodnejšie ceny leteniek nájdeš na:

Začala som cestovať Qatar, je to top kvalita, super jedlo, flexibilita v riešení zmeny letenky či čohokoľvek, aj keď možno drahšie o 50 €.

www.qatarairways.com

Cestovné poistenie

Cestovné poistenie určite ponúka aj banka, v ktorej máš účet. Rovnako známe poisťovne ako Met Life, Allianz, Kooperatíva, Union, atď.

Transport

Cena jednej jazdy z alebo na letisko je aktuálne okolo 80 € (26 000 rps) auto / 117 € (38 000rps) van. Cena sa do februára môže aj zmeniť o niekoľko eur.
Cena pre Teba je závislá od počtu ľudí na jednej jazde (van alebo auto). Čím viacej ľudí na jednej jazde vanom z letiska na rezort alebo opačne, tým nižšia cena. Ak by si (z akéhokoľvek dôvodu) bol/a na jazde z letiska alebo na letisko sám/sama cena bude pre Teba okolo 80 €. Budem vás na lety prepájať, postupne ako sa ľudia budú hlásiť. Preto predpoklad najvyššej ceny je okolo 40 € jedna jazda.

Víza

okolo 53 dolárov cez túto web stránku si visa jednoducho vyplníš, budem posielať návod.

http://eta.gov.lk

Do 1-3 dni dostaneš potvrdenie, ktoré vytlačíš a donesieš na letisko. Prosím žiadnu inú stránku na vypĺňanie víz nepoužívaj. Veľmi často sú omnoho drahšie poplatky a scam na ľudí.

Výlety

Big Budha Temple, Mulgirigala Rock Temple, Safari, White Tea factory, Ella, Galle Forth.

Nezabudni platný pas

Cestovný pas platný minimálne 6 mesiacov odo dňa vstupu na Srí Lanku

Čo mi treba?
  • nemusíš si brať svoju jógamatku, v retreat centre sú k dispozíci
  • stačí pár kusov ľahkého oblečenia do tropických teplôt, ktoré zvládne silné potenie. aj tak budeš celý čas v sárongu, ktorý je k dispozícii v centre

Angličtina

Nemusíš hovoriť anglicky, na pobyte s prekladom pomôžem a maséri, lekári sú veľmi trpezliví. Použijú akýkoľvek spôsob, nohy, ruky, appky a určite sa láskavo dohovoríte. Budem tam a vždy rada pomôžem.

Rezervácia

NAPÍŠ NÁM NA INFO@YOGAHOUSE.SK ALEBO ZAVOLAJ NA +421 905 604 753
A RADA TI NA VŠETKO ODPOVIEME A PORADÍM.